La ILP ja té data

Ja hi ha data pera la votació de les esmenes presentades per part de PSC, PP i Ciutadans, en contra de la ILP, será el dimarts 15 de desembre de 2009. Llavors e Parlament català debatirà si es porta a terme una altre votació  que pretén abolir les corregudes de braus a Catalunya. 

Si las esmenes son rebutjades, la Iniciaiva Legislativa Popular pasará a la Comissió de Medi Ambient. Un cop, portat a terme el debat a la comissió, el texte tornarà una altra vegada al Parlament, per tenir llavors una resolució definitiva.

En el cas de que el proper 15 de desembre les esmenes siguin favorables, la ILP hauría fracasat, guanyaria la història taurina de Barcelona i Catalunya, i es podríen tornar a fer corregudes de braus a les places de Catalunya..

 

Anuncis

3 Respostes

  1. només espero i desitjo que els senyors politics siguin coherents amb la votacio i que no barregin la politica que estem patim en aquest pais amb una aficion que no fa mal a ningú i que té una tradició de molts anys a la nostre Catalunya

  2. jo també penso el mateix, som molts els catalans que estem a favor de la festa i no ens la han de prohibir. Visca Catalunya taurina

  3. Ganaremos, estoy seguro, per una *cataluña taura, una salutació molt taura per a tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: