Una bona iniciativa

Un seguidor de vadebraus, ens envia un correu electrònic, informant del seu gra de sorra, de la seva aportació en contra de la ILP i a favor de la continuació dels toros a Catalunya i a Barcelona, a enviat per email un comentari a grupciu@parlament.cat , direcció electrònica del grup parlamentari CIU.

Crec que es una bona idea enviar un email respectuós fent saber la nostra opinió respecte a la festa dels braus, i la continuitat dels toros a Barcelona.

Les direccións, dels grups Parlamentaris son:

grupciu@parlament.cat (CIU)

gsoc-cpc@parlament.cat  (PSC)

grupppo@parlament.cat (PP)

grupicv-euia@parlament.cat (ICV-Els Verds)

gruperc@parlament.cat  (ERC)

gmixt@parlament.cat  (Ciutadans)

L’email enviat a CIU, es el seguent:

M´agradaria preguntar al senyor Artur Mas si no s’ha equivocat de partit politic? Pot ser que els seus pensaments esten més d’acord amb un partit minorista de Catalunya al que no vaig a nomenar. Ho dic perquè prou ja de prohibicions “barates i politiques”, a Catalunya tots sabem al que recorden els toros i que és per això que els volen treure. Doncs entenc que CIU no ha de deixar-se manar per partis minoritaris i entenc que no és aquesta la politica que ha seguit ni ha de seguir CIU. Senyors de CIU crec que han de reflexionar sobre la festa dels toros a Catalunya, i no prohibir. Som molts els catalans que ens agrada i que no fem mal a ningú anant lliurement a La Monumental, al que no li agradi que no vagi és aixi de fàcil, però els que disfrutem amb aquest art, ningú ens ha de prohibir seguir anant a la nostra plaça.M´agradaría que els senyors diputats de CIU que van a votar sobre la ILP entressin en la pagina web dels toros a Catalunya: http://www.vadebraus.eu , crec que així es donarán compte que en la nostra terra la cultura dels toros está molt arrelada, desde l’Edat Mitjana i amb la seva particularitat. A Barcelona no s’ha d’acabar la festa dels toros. Moltes gràcies per tot i si estimen a Barcelona i els seus ciutadans votaran en contra de la prohibicio. 

Santiago M.O.

Anuncis

Una resposta

  1. Gran iniciativa y que pienso continuar dirigiéndome a CiU. Creo que es positivo hacerlo y os animo a ello.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: