Presentació del Manifest per la Llibertat

El Manifest per la Llibertat s’ha presentat en societat aquest matí, l’acte organitzat per la Plataforma de la Difusión de la Fiesta s’ha celebrat a les 11:30 a l’hotel Diplomàtic de Barcelona. En la roda de premsa presentada per Luis Corrales, coordinador de la Plataforma, que ha estat integrament en català, el científic Jaume Josa ha llegit el manifest amb una visible emoció i sensibilitat. Durant la presentació també han pres la paraula el polifacètic artista Jaume Sissa, que ha defensat la catalanitat i els arrels de la festa dels toros a Catalunya, “Les curses de braus son representacions artístiques tan catalanes com la sardana, els castellers o les habaneres”. L’escriptora gironina Natalia Montero, s’ha declarat taurina e independentista comentant que els seus pares havien d’anar a Perpinyà per veure El ultimo tango en Paris, i que aquesta ILP podria obligar-la a anar a França per veure curses de braus.

Entre els assistents es contaven l’apoderat de José Tomás, Salvador Boix, i el torero Luis de Pauloba que també ha tingut la oportunitat de comentar, que tot i que un toro quasi li treu la vida, ama profundament al toro com animal.

Anuncis

4 Respostes

  1. sisa es el millor boletaire. visca

  2. l’atur no es problema. els toros si, quina colla de lladres cony.

  3. Creo que se están haciendo muy bien las cosas, aunque eso no se si es compatible con los políticos. Si al final se llega al debate primaveral de la cuestión, estas campañas tienen que seguir y ampliar el abanico de perosnas que se añadan al manifiesto que puede ser un Manifiesto para la historia. Un 10 por el Sr. Corrales, su gente y los que le apoyan.

  4. Opino que la respuesta se ha producido un poco tarde, !ojalá sea efectiva¡. Pero la lucha va a continuar, los abolicionistas están muy bien organizados, gozan de financiación ilimitada y tienen de su lado todos los medios de comunicación en Cataluña. Será muy dificil ganar esta batalla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: