Primeres reaccions davant la ILP

Les conseqüències de la acceptació del tràmit de la ILP al Parlament de Catalunya, no s’han fet esperar i les primeres alarmes ja s’han encès al voltant de La Monumental. La empresa que gestiona Toño Matilla i que amb una gran acceptació entre l’afició barcelonesa, ha organitzat les darreres temporades taurines a Barcelona, comença a reaccionar. En aquest tema, Matilla havia guardat silenci, i fins ara, en quant a l’organització d’espectacles  l’empresari s’ha encomanat a una política en la que ha restat la quantitat envers de la qualitat, i ha estat un encert, tant a nivell de qualitat de cartells com d’afluència de públic.

La propera bomba  és potser el duel taurí més esperat:  Ponce – José Tomás units en un únic cartell, a La Monumental de Barcelona, just abans de que el Parlament decideixi definitivament el futur dels braus a Catalunya.

En cas d’aconseguir aquesta combinació, l’empresa s’apuntaria un altre tant a favor,  i seria un autèntic pòquer en una partida que es juga al Parlament, jo vaig més lluny i proposo una altra carta….amb càmeres de televisió, una televisió publica, perquè a part de les 20.000 persones es pugui mesurar la repercussió mediàtica mundial que aquest duel tindria.

Anuncis

3 Respostes

  1. Lo de la TV estaría bien aunque lo veo complicado por la postura al respecto de los toreros.

  2. Otra idea sería invitar a todos y cada uno de los parlamentarios a esa monumental corrida y que vean la realidad, la de quienes nos insultan, que no faltarán, y la nuestra.

  3. Segun un articulo publicado ayer en Mundotoro, por el prestigioso abogado D.Joaquin Moelcke dice textualmente: Que la ILP podria vulnerar algunos articulos de nuestra Constitucion, como por ejemplo Art.14 Los españoles son iguales ante la ley, sin que pueda prevalecer discriminacion alguna, por razon de nacimiento, raza, sexo, religion, opinion o cualquier otra condicion o circunstancia, personal o social.
    Art.48 Hace referencia a la promocion de la cultura, por lo que esta quedaria dañada, ya que la Fiesta, esta ancestralmente imbuida en la Cultura Española.
    Art.149 Al delimitar las competencias de las Comunidades Autonomas y el Estado, dice claramente que el Parlament Catalan no tendria facultades para prohibir un espectaculo como el de los toros. Ya que en esta materia, compite unica y exclusivamente al Estado.

    Ademas SE ESTAN MANIPULANDO, las encuestas ya que una cosa es no ser aficionado a los toros y otra cosa es estar en contra. Anoche por ejemplo en 59 segundos de TVE presumia bastante de esto Pilar Rahola. Donde su unico argumento eran las encuestas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: