Barcelona acollirà la propera Feria Mundial del Toro

La Feria Mundial del Toro, que fins ara es celebrava un cop a l’any, ja es va anunciar que passaria a ser bianual. La última es va celebrar a Sevilla aquest any de 2009, i en va ser tot un èxit, però la propera es traslladarà a Barcelona. Segons ha pogut saber la redacció de vadebraus, la propera Feria Mundial del Toro, en la seva XII edició es celebrarà al recinte d’exposicions de Gran Via 2 de Barcelona.

El comitè organitzador de la Feria Mundial del Toro, amb aquesta iniciativa organitzativa vol demostrar que la tauromàquia a Catalunya continua mantenint la seva flama, convertint-se Barcelona, amb aquest acte, un altre cop en la capital taurina del món.

Les dates en que es podria celebrar aquesta concentració son al mes de febrer de 2011.

Anuncis

2 Respostes

  1. Otra gran noticia aunque sería de desear que coincidiese con el triunfo de la razón, o sea, con la victoria en el Parlament cuando toque. Barcelona resiste y esta Feria demostrará otra faceta mas de nuestro amplio mundo de los toros.

  2. Aquesta noticia ha estat una inocentada, va ser escrita el 28 de desembre… Ho sento pels qui ho han llegit i s’hagin fet il·lusions, no obstant soc el primer que m’hauria agradat que aquesta noticia hagués estat certa!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: