Va succeir el 24 de setembre de 1935

A Barcelona va tenir lloc una anècdota molt curiosa el  24 de setembre de 1935. Eren les festes de Barcelona, es celebrava la tradicional cursa de La Mercè. Hi havia una correguda de 8 bous de la ramaderia de Atanasio Fernandez i torejaven Marcial Lalanda, Manolo Bienvenida, Fermin Espinosa”Armillita Chico” i Victoriano de la Serna.

Quan va sortir el sisè bou, la gent rigué per la desfiguració del bou, era un bou al que li mancava la cua. Es deia Clavelito i el va torejar Armillita Chico, tot i patir aquesta imperfecció va ser el bou que va proporcionar el major èxit en la carrera del torero mexicà.

Diuen les cròniques de l’època que va torejar bé de capa i que va clavar tres grans parells de banderilles. Va brindar la seva obra al prestigiós senyor Vasconcel, que estava a la barrera amb la seva esposa. Va  desgranar una històrica faena amb la muleta que el públic va saber apreciar. Després d’una gran estocada va  rodar el toro i el públic present va embogir, mostrant mocadors blancs. Se li van concedir les dos orelles com a premi i com que el toro no tenia cua, li van atorgar també una pata, després va donar dues voltes a l’anell per saludar, enmig d’una gran ovació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: