Classe pràctica de l’Escola Taurina de Catalunya

Amb el nou any comencen les activitats taurines a Catalunya, la primera va tenir lloc el passat 4 de gener a les instal·lacions de la ramaderia de Félix Marcén a Villanueva de Gallegos (Saragossa), on els alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya es van desplaçar per a poder fer una classe pràctica. Els alumnes assistents van ser Jonathan Dublino, Alejandro de Benito, Antonio Tobaruela, Pol Cuadros i Abel Robles, que acompanyats pels representats de l’Escola Luís Alcantara i Manuel Salmerón i sota la supervisió del director artístic Modesto Carrasquero i el professor  Fernando Gracia van provar exitosament 4 vedells.

Els alumnes van poder demostrar les seves actituds i aptituds assajades al camp de La Gornal,i es va notar la progressió ascendent de tots ells, la valentia i la familiaritat que dona el contacte amb els animals.

Antonio Tabaruela va poder demostrar que en el poc temps que porta com a alumne ha aprés a torejar amb gust. En Pol Cuadros era la primera vegada que assistia a una prova tan determinant, com aquesta i la va passar sense problemes sent felicitat pels professors, i Abel Robles que es l’ultima incorporació a l’escola, es va atrevir a posar-se davant sense encara rebre cap classe. Els alumnes de la primera fila com Jonathan Dublino i Alejandro de Benito tampoc van defraudar, en Jonatan va aconseguir templar les envestides, i torejar amb ambdues mans i l’Alejandro va estar molt ferm i valent amb un creixent sentit de torero, destacant en una tanda de passes naturals.

 Aquests joves demostren amb la seva il·lusió que la cultura taurina a Catalunya està present i que te molt de futur.

Abel Robles

Abel Robles

Antonio Tobaruela

Jonathan Dublino

Pol Cuadros

 

Alejandro de Benito

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: