Ja som 10.000!!

Ja som 10.000!! Com un regal de Reis la notícia de que la pagina web http://www.vadebraus.eu  arribava el 6 de gener.

 Des de el seu naixement el 3 de novembre de 2009, la plana ha guanyat importància, ràpidament, degut a la gran acceptació per part de tota la afició, fins a convertir-se en un referent a l’ informació taurina catalana.

A part de l’actualitat que en aquesta època es centralitza en temes que envolten la temuda ILP, la web també s’interessa per l’altra activitat taurina, premis, conferencies, activitats de l’Escola, etc. Podem trobar articles històrics, curiositats, fotografies, vídeos, fins i tot escoltar els programes taurins de la radio catalana, i ara com a ultima novetat un fòrum de participació i opinió, on tothom pot manifestar les seves impressions.

Gràcies a tots.

Anuncis

3 Respostes

  1. com podem donar les gràcies per aquesta pàgina??

    moltes gràcies de part de tots els que ens agraden els toros. Totes les persones que visquem a Catalunya estic segur t’estem agraïdes

  2. Enhorabuena!! Mucho ánimo y seguir informando, que aunque no hagamos comentarios,somos muchos los que que seguimos vuestra información. Suerte y VISCA LA CATALUNYA TAURINA!!!!!!!!

    • Hola Paco: Yo tambien doy mi mas sincera enhorabuena a esta pagina, se que somos muchos los que leemos sus noticias. Pero considero que todos los lectores debemos de participar mas.
      Con ello la haremos mas amena y ampliaremos el abanico de noticias, pues cada uno en nuestra querida Cataluña hemos tenido diversas vivencias taurinas. Y comentarlas seria muy bueno.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: