Anirà Serafin a Sevilla?

Els despatxos de l’empresa Pagés bullen. A poc més d’un mes per a que s’obri la porta de les quadrilles, els telèfons no deixen de sonar,els apoderats entren i surten per a firmar el contracte del seu torero i el gestor Eduardo Canorea té la responsabilitat de confeccionar un inici de temporada de nivell, la Feria de Abril ha d’estar a l’alçada que a la Real Maestranza de Sevilla li cal, i quasi esta tot apunt per a oficialitzar els cartells.

En aquest sentit ja queden poques places per que el nostre torero Serafin Marín pugi estar present en el cicle sevillà, i al seu apoderat el moranco César Cadaval ha de treballar de valent per poder omplir els pocs buits que encara hi han.

En cas d’aconseguir que Serafin estigui present a Sevilla, les possibilitats que li manquen son tres:

La primera oportunitat que se li presenta, potser es la més complicada, seria el dijous de preferia amb una ramaderia dura com es la de Victorino Martin, i amb el Cid ja confirmat.

El segon buit per omplir es la cursa de Jandilla, en la que només està confirmat Morante de la Puebla. I l’últim en la que només s’ha confirmat la presencia d’Enrique Ponce es una cursa d’Alcurrucen.

Tal i com estan les coses, crec que Serafin ho té molt complicat de fer l’entrada en comitiva, si mes no un punt a favor es l’estima que te guanyada el seu apoderat, però crec que César Cadaval  només podrà aconseguir la difícil primera plaça vacant. Es perillosa aquesta, ja que Serafin no ha torejat mai bous de Victorino Martin, però si que ho ha fet amb curses de les que s’anomenen dures i no ha fet gens malament.  Si les coses li surten bones, us imagineu a Serafin guanyant una Puerta del Príncipe després d’una cursa de Victorino Martin? Sens dubte es una aposta perillosa i arriscada, però no li queden gaires jugades.

Anuncis

Una resposta

  1. Desde esta pagina quisiera hacer llegar a ese gran torero catalan Serafin Marin, mis mayores deseos de exito para esta temporada y sobre todo que los podamos disfrutar tanto el, como nosotros.
    Estos exitos deberian de partir desde una base muy solida y tengo la completa seguridad que esta preparado para ello. Esa base no es otra que hacer lo imposible para matar la corrida de Victorino en Sevilla. Capacidad maestro la tienes, te he visto en Madrid con toros muy dificiles y has salido muy bien y con exito reconocido de una aficion tan dura como es la de la primera plaza del mundo. Que por algo es la primera…
    Sobre todo NO TE VENGAS ABAJO, somos muchos los que te admiramos y sabemos lo que nos puedes dar y como aficionado te diria que matar una corrida de VICTORINO, te puede subir a lo MAS ALTO y quitarte NADA TE PUEDE QUITAR, pues todo buen aficionado sabe lo que es estar ante una ALIMAÑA. Pero Serafin si te sale el BUENO puede ser de ENSUEÑO,puedes llegar al infinito y de ello te pueden dar buena cuenta, Ruiz Miguel, El Tato, Pepin Liria, Espla y como no El Cid. SINCERAMENTE NO TE VEO INFERIOR A NINGUNO DE ELLOS. Y si muy SUPERIOR a otros que las matan.
    No des un paso atras y ADELANTE tienes mucho que decir aun en esto del toro. Saludos matador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: