Reportatge fotogràfic a la ramaderia de Nuñez del Cuvillo

Gràcies a la web d’informació taurina amb la que també col·laboro www.desdelcallejon.com , vaig poder assistir el passat cap de setmana al sopar de germanor que es celebra anualment a la localitat gaditana de Los Barrios, en la que es fa entrega dels  Premios Taurinos del Campo de Gibraltar, tot i que aquest any no s’ha pogut fer l‘entrega dels premis per problemes organitzatius i burocràtics amb la junta d’Andalusia.

El diumenge al matí un grup de membres de la web vam fer una visita a la casa de Idilico, a la finca de “El Grullo” on pasten els bous de la ramaderia de Nuñez del Cuvillo.  En una zona privilegiada de Cadis al voltant  del Parc Natural de Los Alcornocales i molt a prop de Medina Sidonia, porta de la Ruta del Toro, on també es poden veure les ramaderies de Torrealta, Marques de Domecq, Cebada Gago, Torrestrella…

A la finca, vam poder veure apartats els toros per les curses a les places de primera categoria, seleccionats molt cuidadosament pel seu propietari D. Alvaro Nuñez,  en els que vàrem observar una peculiaritat entre els altres, i es que tenien  una funda protectora a les banyes.  Una  solució innovadora i polèmica a la vegada, però que s’ha estès molt entre els ramaders. Aquesta funda protectora de fibra de vidre es col·loca per mantenir les banyes en òptimes condicions, evitant que es deteriorin en baralles entre animals, o per fregaments del terreny.

En altre cercat, estaven els bous novells, i mes enllà els bous per a curses de les places de segona i tercera categoria. I coronant un cim, el rei de la devesa Idilico.

Idilico

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: