Els catalans a Sevilla

Finalment la porta de la Real Maestranza s’obrirà pels catalans Serafin Marín i Antonio Barrera que han estat seleccionats per a torejar a Sevilla durant la Feria de Abril. Aquest es el primer gran aparador de la temporada, primer per la importància que te la plaça de la Real Maestranza i segon perquè les curses es podran seguir per televisió, doncs des de fa anys el serial de Sevilla es pot seguir per la plataforma Digital+.

Pot ser que  Serafin Marín tingui la oportunitat mes magra, ja que  finalment ha quedat enquadrat el dilluns 12 d’abril amb Ivan Fandiño i el mexicà Arturo Macías que debutarà a la plaça sevillana, els braus amb els que s’enfrontaran seran de la difícil ramaderia de Palha.

Per altra banda, l’Antonio Barrera s’ha guanyat una posició privilegiada despres del gran final de temporada que va fer l’any passat i les bones actuacions que ha aconseguit durant aquesta termporada americana, ha quedat enquadrat el dimecres 14 d’abril amb Salvador Cortés i el colombià Luis Bolívar per a despatxar  braus de El Torreón.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: