La situació de Catalunya, present a Milà

La universalitat de la Festa dels Toros, es posa de manifest en un acte celebrat a Itàlia, i organitzat pel Club taurí de Milà, al que han assistit el diputat del PSC David Pérez, i Alberto Taurel de la Plataforma de Difusión i Defensa de la Fiesta.

La actual ILP prohibicionista que s’ha plantejat al Parlament de Catalunya ha estat un tema de debat també a Itàlia i Gaetano Fortini, president del Club Taurí de Milà ha manifestat “Estamos muy interesados en el espectáculo del toreo, el interés y la preocupación que se siente también en el seno de la afición italiana por el futuro del espectáculo. Algo que debe saberse en España y más concretamente en Barcelona y toda Cataluña, cuya tradición precisamente allí ha sido históricamente ejemplar”.

Alberto Taurel, vicepresident de la Plataforma, es manifestava optimista destacant la importància històrica de La Monumental i de la ciutat de Barcelona dintre de la cultura taurina i la importància actual gràcies a la figura de Jose Tomás.

David Pérez, diputat del Parlament de Catalunya va explicar als seguidors italians les mesures que s’han dut a terme en contra de la ILP, mostrant-se agraït pel suport rebut i orgullós de la pinya que ha fet tota l’afició als toros i en especial l’afició catalana. En aquest sentit, també va destacar que la societat catalana ha estat tradicionalment oberta i tolerant amb els drets de les minories i que de cap manera aprovaria una mesura totalitària i prohibicionista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: