Els toros tornen al Parlament

Ahir els toros van tornar a ser tema de debat al Parlament de Catalunya, però no com a part d’un espectacle universal i tradicional, com son  les curses de braus, sinó com a part de la cultura catalana com són  els correbous.

CIU, un dels partits que s’abstenen a posicionar-se en una decisió tan senzilla com la de prohibir o no prohibir, creu convenient fer una llei per a protegir els correbous com una festa legal i tradicional catalana

Aquesta iniciativa de CIU ha estat recolzada pel partit ERC, que actualment es un dels partidaris de la prohibició de les curses de braus. ERC considera que les curses de braus vulneren els drets dels animals i instiguen al seu maltractament, argument que en el cas dels correbous no han cregut prou necessari per manifestar-se en contra. Aquest punt sembla una incongruència, però es veritat.

La resta de partits PSC, i PP també han recolzat la iniciativa. A excepció del grup mixte que no ha volgut posicionar-se, ja que el seu portaveu Albet Rivera ha manifestat que  “no se entiende que quieran prohibir una tradición como las corridas y proteger otras, los encierros”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: