Un anàlisi a fons de la ILP

Foto:Faricle

La presidenta del PP a Catalunya, Dña. Alicia Sanchez Camacho i el diputat de la mateixa formació sr. Rafael Luna, han convocat a un grup molt representatiu de l’ambient taurí de Catalunya, per a tratar el devenir de l’actualitat político-taurina a la nostra ciutat marcada per la ILP prohibicionista que properament es debatrà al Parlament de Catalunya. Els estaments taurins presents a la reunió van ser la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, per part del sr. Fernando del Arco i el seu president honorífic D.Juan Segura Palomares; l’Escola Taurina de Catalunya pels representants D. Manuel Salmerón i D.Luís Alcantara; la Plataforma que també va estar representada per la seva directora Rosa Gil i el coordinador Luís Corrales i la empresa Balañà que va estar representada per D. Jesus Rivas. A l’acte també van acudir els presidents de La Monumental D. Benjamin Blanco i D. Juan Molina i professionals com l’extorero català Angel Leria, el ramader català Pedro Fumado, l’apoderat Manolo Delgado, el fotògraf Alberto Faricle i el torero valencià Vicente Barrera.

Foto:Faricle

A la reunió, a part del problema a Catalunya, també es va analizar l’entrevesada situació que viu a nivell nacional la cultura taurina que es regeix per distints reglaments segons la Comunitat Autònoma, enlloc d’un únic reglament. També es va parlar de l’assistència a les plaçes, que potser esta marcada per l’IVA a les entrades, ja que es l’únic espectacle que es grava AMB el 16%.

La presidenta va mostrar el seu convenciment de la continuitat dels toros a Catalunya, i va manifestar el seu total recolzament de la cultura taurina a Catalunya, fins i tot es va atrevir a anunciar que després de la votació parlamentària, la seva formació analitzarà les prohibicions sobre l’entrada de menors als espectacles taurins, i la prohibició d’instal·lar places portàtils a Catalunya.

Foto:Faricle

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: