Vadebraus, protagonista a la Federació

Foto: Faricle

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, va viure el passat diumenge la setena de les conferències d’enguany. En aquesta ocasió el tema va ser “El poder mediàtic d’internet en mon dels braus”. David Guillén, cap de prensa de la Federació va ser l’encarregat de dictar-la i ho va fer des d’un punt de vista de concepte i filosofía del que és Internet. Després va desenvolupar la relació d’aquesta tecnología amb el món que ens interessa a nosaltres que es el dels braus. Guillén va argumentar la importancia que por a nosaltres té aquesta tecnología.
També, es va fer esment de que Internet agrupa les característiques que tenen els altres mitjans, en un de sol, ja que aglutina, videos, fotografies i cròniques.
Va finalitzar la xerrada, fent un recorregut per la historia de les webs taurines espanyoles, tot fent un parentesi al nostre portal vadebraus. “Hem de comprendre la gran importancia d’aquest espai, ja que passarà a la historia per ser la primera en català”.
L’acte va acabar amb el tradicional torn de preguntes, i es va notar certa amargor, per com tracten alguns mitjans generalistes la nostra festa dels braus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: